Privacyverklaring

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van HetZonnepaneeltje dan laat u gegevens bij ons achter. Deze gegevens worden door ons met respect behandeld en de privacy hiervan is voor ons van groot belang.

Dit betekent dat wij ons houden aan de regelgeving zoals opgesteld in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

In het onderstaande overzicht kunt u lezen wat we allemaal doen met uw gegevens. Dus welke gegevens we van u verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens doen. Dit geldt ook voor cookies. Onze website maakt gebruik van cookies en we zijn verplicht u uit te leggen wat cookies zijn en wat we hiermee doen.

Cookies

Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Cookies zijn er in verschillende soorten.

Voor het functioneren van onze website maken wij gebruik van de onderstaande cookies:

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Volgens onze instellingen is het Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij hebben deze dienst zo ingesteld dat de IP-adressen worden geanonimiseerd.
De informatie die door Google wordt verzameld, wordt overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Er is met Google een standaard verwerkersovereenkomst afgesloten. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door Google en/of derden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Google houdt zich aan de privacy beginselen van en zijn aangesloten bij Privacy Shield van het Amerikaanse Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. Voor meer informatie over deze gegevensverwerking kunt u de privacy verklaring van Google lezen.

In uw browser kunt u de instellingen rond het gebruik van cookies desgewenst aanpassen. Ook kunt u eventueel handmatig cookies verwijderen. Voor meer informatie kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Beveiliging

Om misbruik van uw persoonsgegevens en ongeautoriseerde toegang tot deze gegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde
onderzoeken en behandelingen. Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn
en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij:

Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard. Administratie en facturatie 7 jaar.

Privacy op de zorgnota

Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.

Aanpassen van uw gegevens

U kunt uw klantgegevens inzien en aanpassen via onze klantenpagina of per e-mail doorgeven.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookiebeleid

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy- en cookiebeleid. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om ons privacy- en cookiebeleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar kunt u terecht voor vragen en verzoeken?

Als u vragen of verzoeken heeft over ons privacy- en cookiebeleid van deze website dan kunt u contact opnemen met ons.

AGB-code

Praktijk: 900 666 00
Zorgverlener: 901 074 42

Verminderd Zelfvertrouwen                   Burn-out                         Examenvrees                                                                                                                                           Bedplassen                                                                                                                       Scheefstand wervels
          Beenlengte verschil                                   Faalangst                                                                                                 Pesten                                             Tennisarm

                  Traumatische ervaringen                                               Entiteiten                                    Bang in het donker

    Vliegangst                                               Voorbereiding op operatie                                                                          Voeding bij reumatische klachten  

           Voeding bij afvallen                                                  Minderwaardigheidscomplex                                                                          Angst voor vogels                                                                                                                               Emotionele klachten 

Het Zonnepaneeltje Sensi Therapie
Tonnie Lansink

De Haverkamp 25
7667 TE  Reutum
0613312902